3 norske jenter med tilsammen 3 mill følgere!

3 norske jenter med tilsammen 3 mill følgere!
@instagram

@mrpimpgoodgame er en 38 år gammel mann med navn Benny Winfield som jobber med supplering av medisinsk utstyr til sykehus.

Med godt over 200.000 følgere er kjent som "Kongen av Selfies" på instagram med nesten identisk bilde han poster hver dag. Han får deg garantert til å smile når du ser bilde av denne gladlaksen på bildetjenesten! 

@mrpimpgoodgame

Jen Selter har nok en av verdens mest kjente rumper. I hvertfall på Instgram. Hun har over 6.000.000 følgere(!) og hun har selv uttalt; "I Don`t really post a lot of face pictures... They don`t want to see my face." 

Hun innrømmer også at det er litt show-off å publisere bilder av sin bedre bakdel men hvem klager vel når selveste Rihanna er en av følgerne?

@jenselter

Lavish er en 19 år gammel gutt som bor i San Fracisco. Han har lever et utsvevende liv og er ikke redd for å vise det heller. Han har tidligere postet et bilde der han sender en bunke med kontanter med ballonger fylt av helium og slipper de av gårde. I skrivende stund har den unge gutten 391.000 følgere og mye tyder på at det ikke blir mindre fremover heller. 

@itslavishbitch


Miserable Men er en morsom bruker som viser mannfolk som kanskje ikke er så altfor glade i å være med kona å handle klær. Garantert mange som kjenner seg igjen! Brukeren har 164.000 følgere. 

@miserable_men


Laura Jenkinson er en makeup artist og blogger. En utrolig kreativ og dyktig jente som forvandler ansikter til tegneseriefigurer. Jenkinson har over 243.000 følgere! 

@laurajenkinson


Peeje er en mann som er grafisk designer fra New York som redigerer seg selv inn i kjendisenes bilder. Han har over 221.000 følgere på Instagram og har en god sans for humor.

@peejet


Ida Skivenes er en norsk jente som er bosatt i Berlin. Ida legger ut bilder av mat som hun lager kunst av. Hun skriver også på Instagram at hun spiser all maten selv. Ida har over 280.000 følgere på Instagram og hun har også skrevet en bok om mat. 

@idafrosk


Norske Andrea har over 1.600.000 millioner følgere på bildetjenesten. Etter vår research kan vi ikke forstå noe annet enn at hun har flest følgere i hele Norge!

@fashionforall


Kristine Ullebo er også norsk. Hun har "beskjedne" 715.000 følgere noe som tilsvarer fler enn Oslo befolkning. Ullebo driver også en kjent blogg og poster bilder av mote. 

@kristineullebo

Marit Isachsen har to instagram brukere men det er @we_fashion som har flest følgere. Svimlende 605.000 følgere! Hun legger ut andre sine bilder og hennes egen bruker er @monomolove

@we_fashion

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad