Behind The Scene med Omer Bhatti

«Med den nye singelen er jeg endelig inne på en sound som passer meg. Jeg føler dette er en låt som på en genuin måte passer inn i mitt musikalske univers. Det var utrolig kult å jobbe med en så stor produsent som Adonis, og jeg merket helt fra starten at vi kler hverandre godt.», sier Omer Bhatti.

All reisingen til LA har påvirket Omer både når det kommer til kultur og musikk. Det var også her han fikk mulighet for å jobbe med Adonis Shropshire, og stjerneprodusenten fikk umiddelbart øynene opp for Omers talent og unike historie. Resultatet av samarbeidet ble altså til låten «Let Me Know».

For ganske nøyaktig ett år siden turnerte Omer Norge rundt med VG Lista og hitten «Love You In The Morning». Med på turen var også dansetroppen Juice Crew som Omer samarbeider tett med. Danserne medvirker både i Omer sitt liveshow, men også i den kommende one-take-musikkvideoen til «Let Me Know». På videoen har Omer selv hatt regi, i samarbeid med Christopher Perez. Video-premiere er like rundt hjørnet.

Som danser hadde Omer Bhatti sitt gjennombrudd allerede 9 år gammel, etter at han opptrådte på et internasjonalt TV program i Italia. I tiden som fulgte var han med på en rekke turneer og TV-opptredener og han opplevde en solid media boost i Norge. Dette førte senere til at Omer ble oppdaget av pop ikonet Michael Jackson, som ble hans personlige mentor.

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad