Broiler: - Har brukt halvparten av inntekten på pyro

Simen Auke og Mikkel Christiansen startet på gutterommet å lage musikk for over fire år siden. De første låtene "Møndarn", "Kokstadelva" og "Ayia Napa" gikk som ill i tørt gress på YouTube og i sosiale medier det første året. Etter hvert ballet det på seg for de joviale guttene fra Drammen og de  har gitt ut en drøss med hits som du garantert har hørt på vorspiel, afterski eller på radio. 

Enorm suksess
I 2012 slapp guttene låta "Afterski som lå inne på VG-lista i 21 uker med en tredjeplass som beste plassering. Per dags dato har de fem mest spilte låtene på Spotify over 50 millioner streams og det er ingen tvil om at de har gjort stor suksess. 

Politianmeldt
Guttene kan det å lage overskrifter og etter at de la ut denne videoen på YouTube ble de også truet med anmeldelse av politiet. Det hele viste seg å være et film-triks. Auke og Christiansen var svært godt fornøyd med promoteringen de fikk. 
 
Klar for konsert på Bislett stadion
De er nå aktuelle med den offisielle remixen av "Imagine Dragons - Shots (Broiler Remix)" og er headlinere på Findings Festivalen med blant annet Avicii, Axwell & Ingrosso, CLMD, Jessie J, Matoma m.m. 
I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad