Byttet ut Pierre med «Lord»-Audun

Byttet ut Pierre med «Lord»-Audun
Gossip.no

Paradise Hotel-vinnerne Martine Sjøhaug og Pierre Louis fant tonen under oppholdet i Mexico tidligere i år. De bekreftet forholdet til gossip.no tidligere i år. 

Åpen om bruddet
Martine Sjøhaug valgte å være åpen om bruddet på den nyetablerte bloggen hun startet for en kort stund siden. Hun hevder at eks-kjæresten var utro mot henne og at hun selv mistet sin beste venn. 

Satser videre
Til gossip.no forteller Sjøhaug at hun fortsatt ønsker å fortsette med TV-prosjekter og at dette var grunnen til at hun ble med på «Det beste vorspielet». 

- Det er veldig gøy å være med å konkurrere i å arrangere det beste vorspielet i Norge. Er det noen jeg skal slå i hvertfall, så er det Pierre sitt, forteller hun med et smil rundt munnen. 

Byttet ut eksen
I første episode av «Det beste vorspielet» inviterte Pierre Martine, Elin og CF hjem til seg i Oslo. I andre episode av programmet er det Martine som skal arrangere festlighetene hjemme i Drammen. På gjestelisten finner vi Elin, CF og Audun. I tillegg har Sjøhaug gitt signaler om at det kommer ytterligere 30 kjekkaser og babes.

- Det sier vel seg selv at det ikke er naturlig å invitere eks-kjæresten hjem på vors. Uansett så er han på Rhodos, så det hadde uansett ikke passet for han, forteller Sjøhaug. 

Audun «Lord» Sørseth mener dette er positivt 
- At Pierre er borte er på mange måter positivt. Jeg er en magnet når det kommer til seere så dette er både positivt for meg og for programmet. 

Episoden har premiere fredag 14. august på TV3 Play. 

Her kan du se første episode av "Det beste vorspielet": 

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad