Dette betyr Snapchats nye Emojis - alt du trenger å vite

Dette betyr Snapchats nye Emojis - alt du trenger å vite

Du er nok veldig kjent med disse Emojis, men når du så de på Snapchat ble du nok overrasket om du har oppdatert til siste versjon. 
Den var i den siste oppdateringen av Snapchat at symbolene kom og gjør det hele enda mer morsomt (å "stalke"). Med disse Emojis har du muligheten til å se hva slags relasjoner dere har i bildeappen. Slik tyder du ikonene:

Emoji_Gossip.no

Mange har reagert på siffrene som det går an å se ved sine venners navn og  Emojis. Disse siffrene viser hvor mange dager på rad dere har sendt snapchat til hverandre. 

En annen ny funksjon er halvmånen som syns når man skal ta et bilde. Denne er til for å gjøre bildene lysere når det er mørkt. Tidligere har Snapchats bilder vært veldig dårlige når man skal fotografere i mørket, men gjennom å trykke på denne halvmånen blir det mye bedre. Har du testet? 

Det kan virke som selskapet ønsker å vise brukerne selv og at de skal "utdanne" hverandre i hvordan den nye funksjon fungerer og oppdateringen kommer til å bli et hett tema i sosiale medier. Dette er appen blitt mer populært enn noensinne.

Tidligere har det vært mulig å se en annen persons beste venner. Det er kilder som sier Snapchat fjernet denne funksjonen etter at folk begynte å mase over disse listene. Folk har trodd at de er beste venner med folk, men har blitt sure når de ikke blir sett på personens liste over "beste venner". Hvis dette er sant eller ikke vet vi ikke ett hundre prosent. Men det har garantert blitt mye dårlig stemning blant venner og forhold🔥 


Happy snaping!I følge Snapchat kan du også lage egne Geofilter på siden. Vil du lage en for din by?

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad