Flere artister er lansert til VG-lista!

Flere artister er lansert til VG-lista!
vg.no

VG-lista turnéen starter 20. juni og er på sin faste plass i Oslo, Rådhusplassen. Deretter skal de besøke Stavanger (1. juli), Bergen (8. juli) og Trondheim (15. juli). 

Konfransier
Live Nelsvik kjent fra P3 og Atle Pettersen (artist) er årets programledere. 

DJ-duo
Martin Tungevaag og Raaben, bedre kjent som Tungevaag & Raaben er nå også endelig bekreftet. Tungevaag er kjent for låtene «Samsara» og «Wicked Wonderland». 

The Main Level
– Det er helt sinnssykt å få lov til å være med på VG-lista. Vi er kjempe glade for det. Vi er bare tre bestekompiser som gjør det vi elsker, og det å få være med på Rådhusplassen er en drøm som går i oppfyllelse for tre Bergensgutter, sier Kelmendi til VG.no

20. juni, under selveste VG-lista Topp 20-showet i Oslo, har Instøy bursdag, og guttene lover med det et forrykende show.

– Det er en feiring i seg selv å være med på VG-lista, men vi skal levere et sinnssykt show, og få hele publikum til å gjøre det til en stor fest sammen med oss. 

Se også hva boybandet gjorde på Oslos tak!

Gamle og nye travere
 Jaa9 & OnklP som nylig slapp sitt siste album «Føkk ferie» er også klare for sirkuset på Rådhusplassen som har hatt opptill 100.000 mennesker. 

Se intervjuet av Jaa9 & Onkl P om det nye albumet:

I tillegg til dette har det også blitt kjent at det svenske boybandet "The Fooo" spiller som i likhet med "The Main Level" er en guttegruppe, eller et såkalt boyband. 

Margaret Berget, Marion Ravn og Silya besøker alle VG-lista showet og i følge VG skal de framføre en medley. 

En godt stekt pizza
Staysman & Lazz annonserte på sin Instagram-konto at de også kommer til å spille. VG bekreftet dette i forrige uke.  VG-lista har som regel hatt 1-2 internasjonale navn på plakaten men de er enda ikke publisert. 

Hvem gleder du deg mest til å se? 

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad