Flytter til Thailand

Flytter til Thailand
TV3

Isabel Raad ble kjent i årets sesong av Paradise Hotel. Etter hun kom tilbake til Norge flyttet hun ganske raskt til Rhodos for å ha jobbe på Grabbarna Grus. 
Isabel forteller nå på bloggen at hun skal flytte til Thailand i november. Der blir hun boende i fire måneder for å jobbe på samme bar-konsept. 

Her kan du se en dag i livet til Isabel på Rhodos:
 


Dette skriver Isabel på bloggen:
«THE BIG NEWS!
Ih, endelig kan jeg meddele et av prosjektene jeg har i vente. Jeg skal tilbringe rundt 4 mnder i Thailand!!! Åh, GUD som jeg gleder meg. Billettene er booket, og jeg reiser 20. november. Sara kommer litt senere da, i og med at hun har vakter på sin nåværende arbeidsplass som hun ikke kan si fra seg. Hvem andre tror dere skal bli med? ;) Vi er altså booket til Grabbarna Grus Phuket, så vi kommer til å ha det samme opplegget som i Rhodos. Shit så kult det blir! Nå er det jo stor forskjell på Rhodos og Thailand, så jeg gleder meg vilt til å oppleve eksotiske Phuket. Jeg har hørt at det er syke tilstander, dødsgøy miljø og massevis å finne på. Jeg klarer ikke å vente! Vi reiser i slutten av november og blir til april.» 

Det ble tidligere kjent at Mathias Pettersen og Isabel ble kjærester i Rhodos under oppholdet men forholdet røyk etter kun fire uker. 

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad