Fra Idol til pinlige sexavsløringer

Fra Idol til pinlige sexavsløringer
Pandoras / Jonas Thomassen / Skjermdump

Jonas Thomassen endte på 2.plass i Idol 2006, bak trønderen Aleksander Denstad With. Siden har det vært stille fra finalisten, men nå dukker han opp igjen på en noe uventet måte.

Jonas står nemlig bak den snuskete drikkelek-appen, ”Pandoras: Djevelens Drikkelek”, som har herjet norske vorspiel i vinter, i følge Thomassen.  Appen fungerer som en variant av Nødt-eller-Sannhet, og legger opp til pinlige avsløringer av den seksuelle sorten, om man spiller på det drøyeste nivået.

- Etter Idol bodde jeg tre år på Bali, der denne leken på sett og vis ble unnfanget. Etter noen år med studier i Norge fant jeg ut at det var på tide å lage en app av det, forteller Jonas.

Sinte mødre og splittet par

Den til tider grove og seksuelle appen har kanskje et kontroversielt innhold, men i følge den tidligere Idol-deltageren har de stort sett fått positive tilbakemeldinger. Det har imidlertid vært noen få unntak:

- Vi har mottatt noen sinte telefoner fra foreldre, blant annet en mor som hadde kommet hjem fra byen og tatt datteren sin på fersken i en litt prekær situasjon. ”Umoralsk og direkte farlig”, tror jeg hun sa. Datteren skyldte tydeligvis på oss.

- En annen tilbakemelding gikk på at ei som hadde brukt appen mistet typen sin etter en runde Pandoras. Ho var vel litt for ærlig på et par spørsmål.

Siden lansering i fjor har 70 000 festglade nordmenn lastet ned drikkeleken, og nå satses det også på utlandet.

Androidauthority.com, som leses av 15 millioner mennesker hver måned, listet nylig den norske appen som en av de 10 beste drikkelekene der ute, selv om de kommer med følgende advarsel: ”(…) it’s not recommended that you play this with strangers, acquaintances, coworkers, or other people you don’t know very well.

Jonas Thomassen - Hurt:Hva synes du om denne type "drikke-lek"?

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad