Fra ung og dum til smart og rik

Fra ung og dum til smart og rik

Alt lå ikke tilrette for at disse stjernene skulle bli så rike og berømte. Ikke minst så flotte og pene! 

Hvem hadde trodd at Marshal Matters skulle bli verdens rikeste hvite rapper? 
tmz.com

"Jenny from the block" gikk fra å være en søt uskyldig jente, til en voksen framtredene og suksessfull kvinne innen musikk og film.
tmz.com

Lil`Jon er kjent for å ha den skrikete stemmen over alle DJ-låter. Og det har han også tjent seg søkkrik på. Det ligger en liten ulv i fåreklær skal vi se det unge bildet av artisten. 
tmz.com

Ryan Seacrest var nok ikke den kjekkest karen i klassen, men søt var han! Reguleringen er prikken over i`en <3
tmz.com

Sara Jessica Parker har vært et stil-ikon i mange år etter at hun ble med i "Sex and The City". Hvem hadde trodd det da hun var ung? 
tmz.com

Kate Hudson ser ut utrolig morsom ut som liten. Hun er den som har forvandlet seg mest og ingen hadde vel trodd at hun kom til å se ut slik!  
tmz.com

"Queen B" ser faktisk ikke så veldig andeledes ut i forhold til hvordan hun ser ut nå. Vi kan alle se for oss at hun var "ballets dronning" allerede da.
tmz.com

Victoria Beckham gikk fra å være en hvilke-som-helst-pen-jente til å bli en del av verdens mest selgende jenteband på 90-tallet, Spice Girls. I tillegg til dette har hun nå egen kleskolleksjon som selger i bøtter og spann og er gift med David Beckham. Tviler hun så det i kortene da hun knerta den første ungdomskvisa <3 
tmz.com

Zac Efron gikk fra å være en liten blond, rampete skategutt til å bli en skikkelig veltrent, mørk kjekkas! 
tmz.com

George Clooney... La oss bare være glade for at han har blitt en voksen, kjekk, gentleman slik han er i dag! Men vi håper litt at han kommer til å stille opp i samme sveis i en ny spillefilm slik han hadde i barndommen. 
tmz.com

www.tmz.com
I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad