Opplevde vold i forholdet, ble til en ny singel

Opplevde vold i forholdet, ble til en ny singel

«Hanne Sørvaag elsket stemmen hans – likevel sendte hun hjem Bjørn Olav Edvardsen fra årets «The Voice». Men han lar seg ikke knekke. Kun en måned etter hjemsendelsen slipper han sin seneste singel, "Dandelion", »står det i pressemeldingen fra Bjørn Olav Edvardsen.

Bjørn Olav ble først kjent da han var med i programmet «Idol» i 2005 og i år var han med i årets «The Voice». 

Tøff tid
- Låten kom nok fordi jeg følte meg ganske fortapt akkurat der og da, etter å ha vært midt oppi noe som føltes som et mareritt, sånn som vi alle sikkert føler det når vi er midt i en krise. Men når jeg tenkte på hva slags symbol løvetannen foran meg. Er det kanskje styrke? På det å være sterk alene, og ja, da kom setningene av seg selv.
Klisjé eller ikke. Det er tøft å stå alene, men man kan ikke gi opp, man må pushe på og til slutt bryte gjennom det harde og vonde.  Og med tanke på alt i musikkverdenen, og hvor vanskelig det er å slå igjennom så kan man trekke paralleller dit også.

Positiv til framtiden
Bjørn Olav forteller til oss at han er veldig stolt og takknemmlig av og fått sjansen på nytt å vise fram musikken sin. Han håper så mange som mulig hører låta og hvis de kjenner seg igjen er det bare positvt. 

Han forteller videre at «The Voice»-sjansen betydde mye for meg etter noe så vondt.

Låta heter "Dandelion" og ble lansert i går. 

Se også intervjuet med Bjørn Olav dagen etter han røk ut av «The Voice». 

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad