Slik vinner du konsertbilletter til Shaggy

Slik vinner du konsertbilletter til Shaggy
Stella Pictures

Shaggy kommer til Drammen og publikum kan oppleve hits som «Oh Carolina», «Boombastic», «Angel» og «It Wasn’t Me» live. Shaggy debuterte i 1993, og slo for alvor igjennom internasjonalt med «Boombastic» i 1995, en singel han senere skulle vinne en Grammy for og som har blitt hans signaturlåt. Albumet «Hot Shot» fra 2000 toppet listene i både USA og Storbritannia, og i USA alene solgte det 6 ganger platinum – totalt rundt 20 millioner solgte kopier.

Mange kjenner ham som mannen bak disse kjempehitene, men han har også en solid status blant dancehall- og reggaeentusiaster. På Jamaica har han en høy stjerne, og er selvskreven gjest når man skal hylle Usain Bolt eller feire uavhengighetsdagen. Shaggy er en av dem som står bak den høyt respekterte Big Yard-labelen, og han lager fremdeles låter som viser ham som relevant og dyktig.

Shaggy siste singel "I Need Your Love" med Mohombi på gjestevokal har over 27 millioner avspillinger på YouTube.Her er flere av Shaggy sine gamle hits du kan oppleve på Union Scene i Drammen:

It Wasnt MeAngelFor å vinne billetter til konserten 28. april på Union Scene i Drammen må du svare på følgene spørsmål: 

Hvor er fødestedet til Shaggy? 

Skriv svaret i kommentarfeltet på facebook!

I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad