Vil du vinne billetter til Tinashe og XOV i kveld?

Vil du vinne billetter til Tinashe og XOV i kveld?

Ønsker du å vinne billetter til konserten i kveld på Parkteateret? 

Tinashe
Support:
XOV


21 år gamle Tinashe har for lengst imponert med sin fengende R&B med en dæsj pop og masse hiphop-attitude.

Etter tre mixtapes slapp det Los Angeles-baserte talentet endelig debutalbumet «Aquarius» 6. oktober. Her har hun har med seg artister og produsenter som A$AP Rocky, DJ Mustard, ScHoolboy Q, Future, Dev Hynes og norske Stargate. Albumets første singel «2 On», hvor hun samarbeider med Schoolboy Q, ble av The New York Post nevnt som en av sommersangene for 2014. Den har også blitt remixet av Grammy-vinneren Drake.

Tinashe har mottatt unison hyllest fra blant annet The FADER, Billboard, V Magazine, Teen Vogue, Paper Magazine, Marie Claire, Nylon, Rolling Stone, New York Magazine, Noisey, Dazed and Confused og VIBE.

Support:

Den unge svensken XOV har allerede markert seg med sanger som «Lucifer» (B-listet på P3) og «Animals», hvor sistnevnte er med på det offisielle soundtracket til «The Hunger Games: Mockingjay Pt. 1». «Lucifer» har allerede 1,8 millioner streams og ligger på topp 50 på Spotify.

XOV har blitt omtalt som kjærlighetsbarnet til The Weeknd og James Blake, og blir inspirert av både moderne hip hop og 90-tallets R&B. Tekstene er 100 % selvbiografiske, og musikken har fungert som en slags terapi gjennom en vanskelig og problematisk oppvekst. XOV ble oppdaget av Lorde da hun kuraterte det kritikerroste soundtracket til «The Hunger Games: Mockingjay Pt. 1», og er nå signert til Sony Music i Sverige.


Tagg en venn du kunne tenke deg å ha med på vår facebook og vinn billetter som som koster kr. 225,- + avg.

18 års aldersgrense. 


I denne artikkelen:

Relaterte saker

Siste artikler
 Ad